Followers

Thursday, 3 May 2012

Lenggang Kangkung

alamak, bila tulis tajuk ada perkataan kangkung terliur pulak.
teringat kangkung goreng belacan.
adeh, dah la tengah lapar.
makan pagi tadi je..
layan la gambar ni dulu,
sekejap lagi nak keluar makan.
=P



uisshhh.. sedapnya makan dengan nasi panas.
hehe


ok2.. bukan nak cerita pasal kangkung. haha


hari ni balik kerja terasa sangat relaks dan happy je.
sebab,
hari ni saya balik kerja lenggang kangkung je!
hanya sandang handbeg di bahu.
kalau tidak, ada saja benda nak di bawa balik.
ada je benda di tangan.
penuh!
buku lah, fail lah, kertas-kertas lah. 
semua lah. heh
terasa pelik pula tadi.
dok tenung atas meja kot2 ada benda tertinggal. hihi

bagi orang lain, mungkin balik lenggang kangkung atau sandang handbeg perkara biasa saja.
tapi tidak bagi saya.
adalah kejanggalan bila saya balik cuma lenggang kangkung saja.
=P



cuba teka gambar ni pasal apa?
heheheh




6 comments:

Puan K said...

Sedapnya kangkung goreng belacan... dah lama tak makan sayur kangkung, igt weekend ni nak g pasar cari kangkung lah...opsss... terover pasal kangkung goreng belacan lak...Busynye raudhah, mesti orang penting ni sampai bwk balik kerja kat umah.. ;)
ermmm...gambar tu pasal apa? jamu ke?

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.wah sedapnye memang terliur tengok..hehe. I dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

Sizuka said...

gambar tu pasal nak rampingkan pinggang... hihi

Raudhah said...

puan & sizuka : bukan pasal jamu dan rampingkan pinggang.. tapi pasal kicap.. hehehe
ketjap = kicap. hihi

sherwieyna :thanx.. i follow :)

Puan K said...

hehehe... kicap upanya... macam tak kena je dgn gambar pompuan tu... hihi..tahun bila punya gambar ni? ejaan macam dolu2 ja... :)

Raudhah said...

hehehe pic ni dapat kat google. hihi
kicap keluaran indonesia la dr bahasanya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...