Followers

Sunday, 15 April 2012

Makin Ouucchh Lah!

makin sensetif la n***** (N) ni.
masa mandi, nak pakai baju memang kena extra carefull.
kalau tak.....
oucchhh!
 
lamaaaa sangaatttt dah tak rasa macam ni. 
seingat saya setahun lepas.
masa makan clomid 1st cycle masa jan 2011.
memang sensetif sangattt masa nak dekat-dekat due period.
alih-alih saya period la feb 2012.
tiada rezeki.

tapi yang peliknya,
N ni sensetif sebaik saja period saya kering.
period kering 11 april.
mulai sensetif 12 april.
haa macam mana tu?

petang tadi jalan-jalan jenguk pakcik google.
jawapannya :
selain tanda-tanda pregnant,
itu N boleh jadi sensetif / sakit disebabkan stress dan pengambilan kafein.

urmm..
memang lately saya stress.
kerja banyak!
kefein pula...
hampir setiap hari minum.
tapi, kenapa sebelum ni minum kafein tak kena macam ni?

ok, itu cuma fakta.
tak tahulah.
malas nak fikir.
cuma menconteng di disini untuk rekod saya.

(",)v 


4 comments:

dahliasayang said...

dulu ingat nk period. jadi biar kan je lah...
biar punya biar hampir sebulan sensetif..rupanya pregnant. sampai saya gugur pun masih sensetif lagi =)

so...jaga-jaga.banyak kemungkinan...
=)

Raudhah said...

hehehe
tapi saya baruuuu je lepas period...
takkan kot pregnant. hehehe

:)

Anugerah Terindah Diaries said...

mybe da nak subur kott..hehee..ke preggy..cerr check..mane tau demiracle..hehe..awak minum kafein gak eh..? kopi ker? hihii.susah kan nak elakkan..diorg ckp x bgus utk tc tp rmai jr yg ade rezki wlpn minum kafein..

Raudhah said...

tak pasti la, mungkin sbb stress kot.. itula, saya peminat nescafe. waktu bekerja minum. kalau cuti biasa tak ambil :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...